Pouli Coaching in Balance
Doen & Laten, Zin & Zijn in Balans

Home
01

Coach
02

Coaching
03

Communicatie
04

Meditatie
05

Poëzie
06

Contact
07
coachingstrajecten voor volwassenen
                                                            

                                                             
 

   

   Kernkwadrantenspel


          
   SPELENDERWIJS BETER IN BALANS

   coachingstrajecten voor volwassenen


Het kan je zomaar gebeuren, dat je (tijdelijk/al langer) niet zo goed in je vel zit. Je voelt je uit je evenwicht, niet (meer) in balans. Door welke oorzaken of omstandigheden dan ook. Je voelt je moe, opgejaagd, gestresst, hebt meer last van hoofdpijn, slaapt slechter, kunt je moeilijker concentreren en hebt minder energie dan je gewend bent, je relatie loopt even niet meer zo lekker, enz. enz. En je voelt je er vaak ook nog schuldig over, schaamt je ervoor en doet vervolgens nóg meer alsof er niets aan de hand is…

De wereld om je heen heeft er allerlei confronterende woorden voor bedacht. Oververmoeid, overwerkt, overspannen, burnout…. Veelal hoeft het zo ver nog niet eens te zijn of te komen. Als je tijdig de signalen herkent en erkent, kun je erger voorkomen. Maar je moet er wél wat voor doen. Én je hebt er soms een steuntje in de rug bij nodig.

Een coachingstraject “Spelenderwijs beter in balans” is zo’n steuntje in de rug. Met behulp van diverse coachings- en communicatiekaarten en –spellen krijg je in korte tijd meer zicht op jezelf, je drijfveren, je gedrag en dat van anderen. Je wordt je bewust(er) van jouw specifieke kwaliteiten, krijgt zicht op je valkuilen en leert wat je er aan kunt doen. Je wordt uitgedaagd om (meer) in je eigen kracht te komen en te blijven. Kortom: je werkt effectief aan bewustwording, zelfzicht, acceptatie en actie. Mocht daar aanleiding toe zijn werkt Hetty met het laten schrijven van je levensverhaal (therapeutische coaching). 

Het is in principe een individueel traject, maar het kan ook samen met je partner, familie(lid) of collega(‘s). Beschouw het als een cadeautje voor jezelf. De cruciale vraag: “Wil je óverleven of léven?” kan alleen jij beantwoorden.

Er wordt uitgegaan van minimaal 6 wekelijkse sessies van maximaal anderhalf uur bij Hetty thuis “aan de ronde tafel” (of naar wens elders). De ervaring leert, dat de trajecten uiteindelijk ergens tussen 6 en 12 sessies uitkomen. Zonodig verwijst Hetty door naar meer gespecialiseerde vormen van hulpverlening.HomeCoachCoachingCommunicatieMeditatiePoëzieContact
coachingstrajecten voor kinderen en jongeren
coachingstrajecten voor volwassenen
Psycho-educatie